.

Scapă de tipizate!

De acum încolo nu îţi vei mai irosi timpul completând hârtii! Prin EzBill vei emite facturi şi documente personalizate cu însemnele firmei tale, în doar câteva secunde.
Înapoi sus.

.

.

.

.

.

.

.

Facturi pe baza altor documente

Pornind de la documentele emise anterior, EzBill te duce la următorul pas. De acum încolo, e foarte uşor să faci facturi pe bază de proforme, avize sau chitanţe. De asemenea, poţi copia conţinutul unei facturi şi să o reemiţi unui alt client, totul în câteva secunde.
Înapoi sus.

.

..

.

 

.

.

.

.

Completare automată

Prin funcţia de memorare inteligentă, EzBill ţine minte datele introduse anterior, completându-le automat atunci când tu emiţi un document nou.
Construind baze de date cu clienţii şi produsele tale, EzBill introduce automat în documente detalii referitoare la acestea eficientizând timpul tău de emitere a unei facturi.
Înapoi sus.

.

.

.

.

.

.

Emitere facturi recurente

De ce să faci aceeaşi factură aceluiaşi client luni la rând? E suficient să completezi informaţiile o singură dată, să setezi frecvenţa de emitere şi EzBill o va realiza automat în locul tău.

.

.

.

.

.

.

.

Trimitere facturi prin email direct din program

De la o factură emisă până la o factură trimisă nu e decât un click distanţă. EzBill îţi permite să trimiţi clienţilor tăi pe email facturile emise, direct din program, însoţite de un text predefinit sau personalizat.
Înapoi sus.

.

.

.

.

.

.

Preluare date clienţi de pe datefirma.ro

EzBill preia automat, pe baza CIF-ului introdus de tine, toate datele clientului: denumire firmă, Nr. Registrul Comertului şi adresa sediului social.
Înapoi sus.